Gyártó: CrumbTech
Cikkszám: Crumbtech Super Nova 14
Elérhetőség: Előrendelhető
3 650 000 Ft + ÁFA
Bruttó: 4 635 500 Ft

Elérhető Változatok

Ismerje meg a Super Novát, az AEON legújabb lézergépét, mely a rengeteg fejlesztésnek és újításnak hála minden lézergép iránt érdeklődőt rabul ejt!

A Super Nova dupla lézerforrású kialakítása ötvözi a két technológia előnyét kompromisszumok nélkül – az RF lézerforrás extra gyors és nagy felbontású gravírozásra ad lehetőséget, a DC üveg cső pedig a vágási feladatokat látja el a legnagyobb hatékonysággal.

A hibrid léptetőmotorokkal és az újonnan tervezett zárt sínrendszerrel párosulva a Super Nova készen áll arra, hogy a lézergravírozással és vágással foglalkozó vállalkozását a következő szintre emelje.

Szuper erős váz
A Super Nova olyan, mint egy tank. A váz vastagfalú acélból készült, mely garantálja a teljes gép erősségét és maszivítását. A lézergép teljesen zárt rendszerű, az összes ajtó extra szigetelést kapott, a nagyobb biztonság érdekében.

Gyorsabb befektetés megtérülés (ROI).
A képlet egyszerű – minél kevesebb idő alatt végzi el a lézergép a feladatát – a befektetése annál gyorsabban térül meg. Készüljön fel a felszállásra! Az RF lézercső kimagasló dinamikus tulajdonságai, a gyors ki-be kapcsolási sebességének és a hozzá tervezett hibrid léptetőmotoroknak köszönhetően a gravírozási sebesség elérheti a 2000 mm/s-t, valamint az 5G-s gyorsulást!

Super Clean Pack - Kevesebb állásidő
A megnövekedett termelékenység sűrűbb karbantartási és javítási szükségletet eredményezne – viszont az AEON lézergépek összes fő hajtáskomponense, valamint a lézertükrök is védve vannak a szálló portól és füsttől, így azókat jóval kevesebbszer szükséges takarítani és karban tartani – így kevesebb a gépi állásidő, több idő jut a gyártásra.

„All in One” design
Az összes lézergravírozónak elengedhetetlen tartozéka a füst elszívó, víz hűtő, valamint kompresszor. A Super Nova lézergépekbe is kompakt módon az elszívó, kompresszor, valamint a CW5200-es vízhűtő is a gép belsejébe lettek beépítve, igy további helyet spórolva használójának. A lézergépet elegendő csak áramforráshoz csatlakoztatni, bekapcsolni és már használható is.

Seamless Source Switching (SSS) - Zökkenőmentes lézerforrás váltás
Az RF fémcső és a DC üvegcső közötti a váltás zökkenőmentesen történik egy motorizált lézertükör segítségével. A szoftver fél másodperc alatt automatikusan végzi el a váltást.

Felhasználóbarát vezérlő
Újratervezett vezérlő, praktikus kezelőfelülettel – a gyakran használt funkciók a kezelőfelület főmenüjében kaptak helyet. Továbbá a vezérlő kijelzőjén ellenőrízheti az ampererősséget és a hűtővíz hőmérsékletét is.

Integrált autófókusz
Az újonnan tervezett lézerfej integrált autófókusz mechanizmussal rendelkezik, amely egyszerűen használható és sokkal megbízhatóbb. Közvetlenül a fúvóka belsejébe került beépítésre, így védve a portól és füsttől. Nem kell tovább aggódni a fókusz érzékelő beakadása, beragadása miatt. 

Aktív levegőáramlás
Búcsúzzon a túlzott korom és gyanta lerakodástól. Megannyi beépített apró ventilátor tereli a levegőt az elszívó irányába, így a keletkezett füst és por sokkal hatékonyabban távozik a munkaterületről – kevésbé tud lerakodni a munkadarabra, valamint a gép belsejébe. Emiatt is további hasznos időt spórolva Önnek.

Állítható elfújás
A minél szebb végeredményhez a vágás és gravírozás különböző erősségű elfújást igényel. A Super Nova lézergép az erősebb, valamint a gyengébb elfújást is automatikusan tudja állítani – attól függően, hogy épp vágunk vagy gravírozunk. 

Hatékony munkaterület
A Super Nova lézergépekhez is dupla munkaasztal jár – egy méhsejtrács és alumínium bordás asztal. A gép eleje és hátulján található ajtók lenyíthatók, így jóval nagyobb munkadarabok is behelyezhetők a gépbe. A munkaasztal magassága 200 mm mélységig állítható, terhelhetősége 120 kg.

 

 

 

 

 

 

Tulajdonságok
Munkaterület 1400*900 mm
Lézer teljesítmény választható 60W-150W CO2 lézercső, vagy CO2 + RF léghütéses duplacsöves kivitelben
Gravírozható anyagok Fa, plexi, műanyag, gumi, papír, bőr, üveg, szinte az összes nemfém anyag. Fémek speciális segédanyag segítségével gravírozhatóak.
Munka asztal típusa Méhsejtrács és bordás
Vágható anyagok Fa, plexi, műanyag, gumi, papír, bőr, textil
Méretek 1880*1350*1080 mm
Súly 580 kg
Pontosság 0,01 mm
Szoftvere RDWorks
Hálózati feszültség 220-240V, 50Hz
Garancia Gépre 1 év, lézercsőre 6 hónap
Tartozékok
Füst elszívó Beépített, alap tartozék
Levegőfújó kompresszor Beépített, alap tartozék
Lézer pointer (Red dot) Alap tartozék
Állítható magasságú munkaasztal Alaptartozék, 200 mm
Forgató Rendelhető
Ipari vízhűtő Beépített, alap tartozék

Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!