Brand: CrumbTech
Product Code: Crumbtech Nova 7
Availability: Pre-Order
2,838,000 Ft + TAX
Gross: 3,604,260 Ft

Available Options

A Nova álló gépcsalád legkisebb változata a Nova 7-es lézergravírozó és lézervágó, 700 x 500 mm-es munkaterülettel.

A tervező a Nova gépeknél a vágási tulajdonságokat helyezte előtérbe. Emiatt a gravírozási sebessége nem olyan gyors, mint a Mira lézergépeké, azonban a 2G-s gyorsulásra képes lézerfej könnyedén lehetővé teszi az 1000 mm/s gravírozást. Ez az érték így is elegendő ahhoz, hogy kiemelkedjen a piacon lévő hasonló gépekkel szemben.

A gép stabilitását a váz erős és masszív felépítésének köszönheti. A beépített ipari vízhűtőnek hála 100 vagy akár 130W-os lézercső is beszerelhető a gépbe. A Nova 7 lézervágó és lézergravírozó munkaasztala 200 mm-ig állítható, valamint a méhsejtrács és alumínium bordás asztal is alaptartozéka. Az elülső és hátsó ajtók lenyithatók, így hosszabb munkadarab is behelyezhető a lézergépbe. A levegő befújó rendszer nyomásmérővel és szabályzóval rendelkezik, a felhasználónak lehetősége van jóval erősebb levegőfújó kompresszor használatához amennyiben az szükséges vastagabb anyagok vágásához.

A Nova 7 lézergép is megfelel a Class 1 laser biztonsági előírásoknak - teljesen zárt géptest, az összes ablak és ajtó kulccsal zártható. Az edzett üvegből gyártott ablak tűzbiztonsági szempontokból sem elhanyagolható.

Összegezve a Nova 7-es lézergépet azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik egy profi, de kis helyigényű gépet szeretnének lézervágásra és lézergravírozásra. A gép váza szétszerelhető, így akár egy 80 cm széles ajtón is befér. A Nova 7 lézergravírzó és lézervágó egy kevés törődést igényelő gép, melynek minimális a fenttartási költsége is - hosszú éveken keresztűl lesz hű társa használója műhelyében. 

A Nova 7 előnyei:

Gyorsabb az átalag gépeknél

-          Az egyedi fejlesztésű léptető motoroknak, a kiváló minőségű lineáris vezetékek, valamint Japán csapágyaknak köszönhetően a gép a maga nemében egyedülálló 2G-s gyorsulásra képes – vagyis a gravírozási sebessége akár 1000 mm/s is lehet. Ez 2-3-szor gyorsabb, mint a hasonló kategóriájú gépek lézergravírozási sebessége.

„Clean Pack” technológia

-          a lézergépek egyik fő ellensége a por. A füst és szálló por részecskék lerakódva a lineáris vezetékekre, behatolva a mozgó alkatrészekbe lelassítják a lézergépet, rontanak a lézergravírozás és lézervágás minőségén, illetve tönkre teszik az alkatrészeket. A „Clean Pack” designnak köszönhetően a Nova lézergép belseje sokkal jobban védve van a szálló por és füst káros hatásaitól. Ezáltal a lézergép hatékonyabban dolgozik, ritkábban kell karbantartani.

„All-in-one” Design

-          Az összes lézergravírozónak szüksége van füst elszívóra, víz hűtőre, valamint kompresszorra. A Nova család lézergépeibe is kompakt módon mindezek a gép belsejébe lettek beépítve, igy további helyet spórolva használójának. A lézergépet elegendő csak áramforráshoz csatlakoztatni, bekapcsolni és már használható is. „Class 1 Laser” lézerosztály

-          A Nova 7 lézergép váza teljesen zárt.  Az összes ajtó, illetve ablak zárható. A főkapcsoló kulccsal ellátott, ezáltal illetéktelenek, illetve hozzá nem értők nem kapcsolhatják be, elkerülve az esetleges sérüléseket. A lézergép ezáltal sokka biztonságosabb.

Multi kommunikáció

-          A Nova 7 lézergravírozó és lézervágó gép nagysebességű multikommunikációs rendszerrel készült. A számítógéphez csatlakoztatható Wi-Fi hálózaton, USB kábellel, LAN hálózaton vagy az adatokat akár pendrive-on is átvihetők a lézergép 128 MB-os memóriájába. Az off-line módnak köszönhetően áramszünetet követően a gép újra indulás után ugyanonnan képes folytatja a munkát.

Hatékony munkaasztal

-          A Nova 7 lézergép alapfelszereltsége az elektromosan emelhető, golyósorsós munkaasztal, mely magassága 200 mm-ig emelhető. A le nyitható első ajtónak köszönhetően hosszabb tárgyak is behelyezhetők a lézergravírozó gépbe. Ugyancsak alapfelszereltség a dupla munkaasztal (méhsejtrács és bordás) melyek minden anyagtípus megmunkálását kényelmessé teszik.

Fókusz könnyedén

-          A modern autófókusszal sosem volt egyszerűbb a megfelelő lézer fókuszpont beállítása. Csak egy gombnyomás a vezérlőben és a gép automatikusan beállítja a megfelelő fókusztávolságot a különböző vastagságú munkadarabokhoz.

Erős és modern váz

-          A váz vastag fémlemezből van gyártva mely nagyon merev, és tartós porfestéssel van ellátva. A design modern, letisztult mely megálja helyét bármely műhelyben vagy bemutatóteremben. A LED belső világítása még mutatósabbá teszi a lézergépet.

Az edzett üveg ablak tűzvédelmi szempontból is egy hatalmas előny.

 

Properties
Working area 700*500 mm
Laser power választható 60W-130W CO2 lézercső, vagy 30W RF léghütéses cső
Engravable matarials Wood, plexi, plastic, rubber, paper, leather, glass and the most of non metal materials. Metals can be engraved with special marking solution.
cutable materials Wood, plexi, plastic, rubber, paper, leather, textile
Working bed type Honeycomb and knife blade
Dimensions 1100*850*1075 mm
Weight 240 kg
Accuracy 0,01 mm
Software RDWorks
Supply voltage 220-240V, 50Hz
Warranty 1 year for machine, 6 months to laser tube
Accessories
Fume extractor Built in, standard accessory
Air compressor Built in, standard accessory
Red dot pointer Standard accessory
Up/down working bed Standard accessory, 200 mm
Rotary device Optional
Water chiller Built in, standard accessory

Write a review

Note: HTML is not translated!