Gyártó: CrumbTech
Cikkszám: Crumbtech Mira 5
Elérhetőség: Készleten
1 250 000 Ft + ÁFA
Bruttó: 1 587 500 Ft

Elérhető Változatok

Crumbtech Mira lézergravírozó és lézer vágó gép az AEON Laser legújabb fejlesztésű gépe. Kompakt, modern, letisztult külsővel, high-tech belsővel.  

A MIRA5 egy kis asztali lézergravírozó és lézervágó gép, a munkaterülete 500 * 300 mm. Beépített egyszerű vízhűtővel, elszívóval, valamint levegőfújó kompresszorral, rendelkezik, megtartva kompakt, tiszta és modern kinézetét. A lézergép kis mérete miatt hobby modellként kisebb, rövidebb munkákhoz ajánljuk, vagy otthoni használatra. Kompakt kialakításának és kis méretének köszönhetően kisebb műhelyek, bemutatótermek tökéletes választás.

A Mira 5 lézergép leginkább lézergravírozásra lett fejlesztve, méhsejtrács munkaasztallal szállítjuk, illetve kis erősségű lézercsővel szereljük (választható 40-60W, vagy 30W RF). Ez viszont nem azt jelenti, hogy vágásra nem használható a lézergravírozó. A vékonyabb, 4-5 mm-es rétegelt falemez, plexi, műanyag, papír tökéletesen vágható a lézergéppel.  A 30W RF léghűtéses cső kimondottan lézergravírozáshoz nagyszerű választás.

Minden Mira lézergravírozó és lézervágó gép alaptartozéka a 100 mm-ig állítható magasságú munkaasztal, így a vastagabb anyagok lézergravírozása is egyszerűen megoldható.

Az egyedi fejlesztésű léptető motoroknak, a kiváló minőségű lineáris vezetékek, valamint csapágyaknak köszönhetően a gép a maga nemében egyedülálló 5G-s gyorsulásra képes – vagyis a gravírozási sebessége akár 1200 mm/s is lehet. Ez 2-3-szor gyorsabb, mint a hasonló kategóriájú gépek lézergravírozási sebessége.

Kis mérete ellenére nagyon masszív és stabil vázzal rendelkezik (a gép súlya 105 kg)  – ami a nagy sebességű gravírozás és vágás eléréséhez ugyanúgy egy nagyon fontos alapfeltétel.

Az összes mozgó alkatrész, a lineáris vezetékek alumínium profillal vannak védve a lerakodó részecskék, a füst és a szálló por ellen a lézergravírozó gép hosszabb élettartama, pontos és hibátlan működésé érdekében. 

Tulajdonságok
Munkaterület 500*300 mm
Lézer teljesítmény választható 40W-60W CO2 lézercső, vagy 30W RF léghütéses cső
Gravírozható anyagok Fa, plexi, műanyag, gumi, papír, bőr, üveg, szinte az összes nemfém anyag. Fémek speciális segédanyag segítségével gravírozhatóak.
Munka asztal típusa Méhsejtrács
Vágható anyagok Fa, plexi, műanyag, gumi, papír, bőr, textil
Méretek 900*710*430 mm
Súly 105 kg
Pontosság 0,01 mm
Szoftvere RDWorks
Hálózati feszültség 220-240V, 50Hz
Garancia Gépre 2 év, lézercsőre 6 hónap
Tartozékok
Füst elszívó Beépített, alap tartozék
Levegőfújó kompresszor Beépített, alap tartozék
Lézer pointer (Red dot) Alap tartozék
Állítható magasságú munkaasztal Alaptartozék
Forgató Rendelhető
Ipari vízhűtő Beépített, alap tartozék

Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!