Gyártó: CrumbTech
Cikkszám: Crumbtech Nova 10
Elérhetőség: Előrendelhető
2 780 000 Ft + ÁFA
Bruttó: 3 530 600 Ft

Elérhető Változatok

A Nova 10 –es lézergravírozó és lézervágó, 1000 x 700 mm-es munkaterülettel.

A tervező a Nova gépeknél a vágási tulajdonságokat helyezte előtérbe. Emiatt a gravírozási sebessége nem olyan gyors, mint a Mira lézergépeké, azonban a 2G-s gyorsulásra képes lézerfej könnyedén lehetővé teszi az 1000 mm/s gravírozást. Ez az érték így is elegendő ahhoz, hogy kiemelkedjen a piacon lévő hasonló gépekkel szemben.

A gép stabilitását a váz erős és masszív felépítésének köszönheti. A beépített ipari vízhűtőnek hála 100 vagy akár 130W-os lézercső is beszerelhető a gépbe. A Nova 10 lézervágó és lézergravírozó munkaasztala 200 mm-ig állítható, valamint a méhsejtrács és alumínium bordás asztal is alaptartozéka. Az elülső és hátsó ajtók lenyithatók, így hosszabb munkadarab is behelyezhető a lézergépbe. A levegő befújó rendszer nyomásmérővel és szabályzóval rendelkezik, a felhasználónak lehetősége van jóval erősebb levegőfújó kompresszor használatához amennyiben az szükséges vastagabb anyagok vágásához.

A Nova 10 lézergép is megfelel a Class 1 laser biztonsági előírásoknak - teljesen zárt géptest, az összes ablak és ajtó kulccsal zártható. Az edzett üvegből gyártott ablak tűzbiztonsági szempontokból sem elhanyagolható.

Összegezve a Nova 10-es lézergépet azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik egy profi, de kis helyigényű gépet szeretnének lézervágásra és lézergravírozásra. A Nova 10 lézergravírzó és lézervágó egy kevés törődést igényelő gép, melynek minimális a fenttartási költsége is - hosszú éveken keresztűl lesz hű társa használója műhelyében. 

A Nova 10 lézergép előnyei:

Gyorsabb az átlag gépeknél

-          Az egyedi fejlesztésű léptető motoroknak, a kiváló minőségű lineáris vezetékek, valamint Japán csapágyaknak köszönhetően a gép a maga nemében egyedülálló 2G-s gyorsulásra képes – vagyis a gravírozási sebessége akár 1000 mm/s is lehet. Ez 2-3-szor gyorsabb, mint a hasonló kategóriájú gépek lézergravírozási sebessége.

„Clean Pack” technológia

-          a lézergépek egyik fő ellensége a por. A füst és szálló por részecskék lerakódva a lineáris vezetékekre, behatolva a mozgó alkatrészekbe lelassítják a lézergépet, rontanak a lézergravírozás és lézervágás minőségén, illetve tönkre teszik az alkatrészeket. A „Clean Pack” designnak köszönhetően a Nova lézergép belseje sokkal jobban védve van a szálló por és füst káros hatásaitól. Ezáltal a lézergép hatékonyabban dolgozik, ritkábban kell karbantartani.

„All-in-one” Design

-          Az összes lézergravírozónak elengedhetetlen tartozéka a füst elszívó, víz hűtő, valamint kompresszor. A Nova család lézergépeibe is kompakt módon mindezek a gép belsejébe lettek beépítve, igy további helyet spórolva használójának. A lézergépet elegendő csak áramforráshoz csatlakoztatni, bekapcsolni és már használható is.„Class 1 Laser” lézerosztály

-          A Nova 10 lézergép váza teljesen zárt.  Az összes ajtó, illetve ablak zárható. A főkapcsoló kulccsal ellátott, ezáltal illetéktelenek, illetve hozzá nem értők nem kapcsolhatják be, elkerülve az esetleges sérüléseket. A lézergép ezáltal sokka biztonságosabb.

Multi kommunikáció

-          A Nova 10 lézergravírozó és lézervágó gép nagysebességű multikommunikációs rendszerrel készült. A számítógéphez csatlakoztatható Wi-Fi hálózaton, USB kábellel, LAN hálózaton vagy az adatokat akár pendrive-on is átvihetők a lézergép 128 MB-os memóriájába. Az off-line módnak köszönhetően áramszünetet követően a gép újra indulás után ugyanonnan képes folytatja a munkát.

Hatékony munkaasztal

-          A Nova 10 lézergép alapfelszereltsége az elektromosan emelhető, golyósorsós munkaasztal, mely magassága 200 mm-ig emelhető. A le nyitható első ajtónak köszönhetően hosszabb tárgyak is behelyezhetők a lézergravírozó gépbe. Ugyancsak alapfelszereltség a dupla munkaasztal (méhsejtrács és bordás) melyek minden anyagtípus megmunkálását kényelmessé teszik.

Fókusz könnyedén

-          A modern autófókusszal sosem volt egyszerűbb a megfelelő lézer fókuszpont beállítása. Csak egy gombnyomás a vezérlőben és a gép automatikusan beállítja a megfelelő fókusztávolságot a különböző vastagságú munkadarabokhoz.

Erős és modern váz

-          A váz vastag fémlemezből van gyártva mely nagyon merev, és tartós porfestéssel van ellátva. A design modern, letisztult mely megállja helyét bármely műhelyben vagy bemutatóteremben. A LED belső világítása még mutatósabbá teszi a lézergépet.


Tulajdonságok
Munkaterület 1000*700 mm
Lézer teljesítmény választható 60W-150W CO2 lézercső, vagy 30W RF léghütéses cső
Gravírozható anyagok Fa, plexi, műanyag, gumi, papír, bőr, üveg, szinte az összes nemfém anyag. Fémek speciális segédanyag segítségével gravírozhatóak.
Munka asztal típusa Méhsejtrács és bordás
Vágható anyagok Fa, plexi, műanyag, gumi, papír, bőr, textil
Méretek 1295*1240*1080 mm
Súly 390 kg
Pontosság 0,01 mm
Szoftvere RDWorks
Hálózati feszültség 220-240V, 50Hz
Garancia Gépre 1 év, lézercsőre 6 hónap
Tartozékok
Füst elszívó Beépített, alap tartozék
Levegőfújó kompresszor Beépített, alap tartozék
Lézer pointer (Red dot) Alap tartozék
Állítható magasságú munkaasztal Alaptartozék, 200 mm
Forgató Rendelhető
Ipari vízhűtő Beépített, alap tartozék

Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!