Brand: CrumbTech
Product Code: Crumbtech Mira 9
Availability: In Stock
2,310,000 Ft + TAX
Gross: 2,933,700 Ft

Available Options

A Mira 9 a Mira család legnagyon asztali professzionális asztali lézergravírozó és lézervágó gépe, 900*600 mm-es munkaterülettel. Ennél a méretnél már nem okozott problémát a kompresszoros víz hűtő beépítése.  A víz hűtőn található kijelzőnek hála egyszerűen szemmel tartható a hűtőfolyadék hőmérséklete. A Mira 9 lézergravírozó és lézervágó beépített füst elszívó ventilátora, valamint a levegő kompresszora is nagyobb – így akár 130W-os lézercsővel is szerelhető, hogy a vastagabb anyagok is könnyedén vághatók legyenek. Modern és kompakt kialakításának köszönhetően akár kis hellyel rendelkező ügyfeleinknek is tökéletes választás lehet a Mira 9 lézergravírozó és lézervágó gép.

40-130W-os CO2 üveg lézercsővel szerelhető, természetesen a Mira 9 lézergép is rendelhető 30W-os RF lézercsővel - így komplexebb feladatokra is ideális. A Mira 9 lézergépnek is alaptartozéka a motorikusan állítható asztalmagasság, mely 150 mm magasságig állítható. Ugyan úgy alaptartozék a dupla munkaasztal – a méhsejtrács asztalt a lágy, puha anyagok vágására érdemes használni, az alumínium bordás munkaasztalt pedig a kemény anyagok vágására javasolt, minimálisra csökkenti a szükséges utómunkát. 

A Mira 9 lézergravírozó és lézervágó megfelel a legmagasabb „Class 1 Laser” biztonsági előírásnak: a lézergép teljesen zárt rendszerű, az összes ajtó zárható, a főkapcsoló kulccsal kapcsolható, megakadályozva az illetéktelenek által bekapcsolást (pl. iskolában).

A többi Mira lézergéphez hasonlóan A Mira 9 lézergravírozó gravírozási sebessége akár 1200 mm/s-t elérheti – 5G-s gyorsulásra képes. A porálló lineáris vezeték zökkenőmentes futást biztosítanak.

Összefoglalva, a Mira 9 egy professzionális lézergravírozó és lézervágó gép. Minőségével, kiemelkedő gyorsaságával és erejével megfelelhet használója legmagasabb elvárásainak.

A Mira 9 lézergravírozó és lézervágó gép előnyei:

Gyorsabb az átalag gépeknél

-          Az egyedi fejlesztésű léptető motoroknak, a kiváló minőségű lineáris vezetékek, valamint Japán csapágyaknak köszönhetően a gép a maga nemében egyedülálló 5G-s gyorsulásra képes – vagyis a gravírozási sebessége akár 1200 mm/s is lehet. Ez 2-3-szor gyorsabb, mint a hasonló kategóriájú gépek lézergravírozási sebessége.

„Clean Pack” technológia

-          a lézergépek egyik fő ellensége a por. A füst és szálló por részecskék lerakódva a lineáris vezetékekre, behatolva a mozgó alkatrészekbe lelassítják a lézergépet, rontanak a lézergravírozás és lézervágás minőségén, illetve tönkre teszik az alkatrészeket. A „Clean Pack” designnak köszönhetően a Mira lézergép sokkal jobban védve van a szálló por és füst káros hatásaitól. Ezáltal a lézergép hatékonyabban dolgozik, ritkábban kell karbantartani.

„All-in-one” Design

-          Az összes lézergravírozónak szüksége van füst elszívóra, víz hűtőre, valamint kompresszorra. A Mira család lézergépeibe kompakt módon mindezek a gép belsejébe lettek beépítve, igy további helyet spórolva használójának. A lézergépet elegendő csak áramforráshoz csatlakoztatni, bekapcsolni és már használható is.„Class 1 Laser” lézerosztály

-          A Mira 9 lézergép váza teljesen zárt.  Az összes ajtó, illetve ablak zárható. A főkapcsoló kulccsal ellátott, ezáltal illetéktelenek, illetve hozzá nem értők nem kapcsolhatják be, elkerülve az esetleges sérüléseket. A lézergép ezáltal sokka biztonságosabb.

Multi kommunikáció

-          A Mira 7 lézergravírozó és lézervágó gép nagysebességű multikommunikációs rendszerrel készült. A számítógéphez csatlakoztatható Wi-Fi hálózaton, USB kábellel, LAN hálózaton vagy az adatokat akár pendrive-on is átvihetők a lézergép 128 MB-os memóriájába. Az off-line módnak köszönhetően áramszünetet követően a gép újra indulás után ugyanonnan képes folytatja a munkát.

Hatékony munkaasztal

-          A Mira 9 lézergép alapfelszereltsége az elektromosan emelhető, golyósorsós munkaasztal, mely magassága 150 mm-ig emelhető. A le nyitható első ajtónak köszönhetően hosszabb tárgyak is behelyezhetők a lézergravírozó gépbe. Ugyancsak alapfelszereltség a dupla munkaasztal (méhsejtrács és bordás) melyek minden anyagtípus megmunkálását kényelmessé teszik.

Fókusz könnyedén

-          A modern autófókusszal sosem volt egyszerűbb a megfelelő lézer fókuszpont beállítása. Csak egy gombnyomás a vezérlőben és a gép automatikusan beállítja a megfelelő fókusztávolságot a különböző vastagságú munkadarabokhoz.

Erős és modern váz

-          A váz vastag fémlemezből van gyártva mely nagyon merev, és tartós porfestéssel van ellátva. A design modern, letisztult mely megálja helyét bármely műhelyben vagy bemutatóteremben. A LED belső világítása még mutatósabbá teszi a lézergépet.

Állványba épített levegő szűrő

-          Fontos odafigyelnünk környezetünkre is – nem hagyhatjuk figyelmen kívül a lézergravírozás és lézervágáskor keletkezett port és füstöt. Ezek a levegőbe kerülő anyagok károsak lehetnek környezetünkre és saját egészségünkre is – ezért javasoljuk a szűrő beszerzését. A kimondottan Mira lézergépeknek tervezett levegőszűrő használatával a keletkezett füst és kellemetlen szagok 99,9% eltávolítható. A levegőszűrő egy állványba került beépítésre, mely természetesen passzol a lézergép stílusához. Így azon felül, hogy a levegő szűrő sem foglal el plusz területet, hiszen egyúttal a lézergép asztalaként is szolgál, még extra tároló helyet is kapunk. 

Properties
Working area 900*600 mm
Laser power választható 40W-130W CO2 lézercső, vagy 30W RF léghütéses cső
Engravable matarials Wood, plexi, plastic, rubber, paper, leather, glass and the most of non metal materials. Metals can be engraved with special marking solution.
cutable materials Wood, plexi, plastic, rubber, paper, leather, textile
Working bed type Honeycomb and knife blade
Dimensions 1300*1012*514 mm
Weight 185 kg
Accuracy 0,01 mm
Software RDWorks
Supply voltage 220-240V, 50Hz
Warranty 1 year for machine, 6 months to laser tube
Accessories
Fume extractor Built in, standard accessory
Air compressor Built in, standard accessory
Red dot pointer Standard accessory
Up/down working bed Standard accessory, 150 mm
Rotary device Optional
Water chiller Built in, standard accessory

Write a review

Note: HTML is not translated!