Gyártó: CrumbTech
Cikkszám: Crumbtech Mira 7
Elérhetőség: Készleten
1 550 000 Ft + ÁFA
Bruttó: 1 968 500 Ft

Elérhető Változatok

A Mira 7 egy professzionális asztali lézergravírozó és lézervágó gép, 700 * 450 mm-es munkaterülettel. A beépített ipari víz hűtőnek, füst elszívónak és levegőfújó kompresszornak, valamint a modern, letisztult designnak köszönhetően a Mira lézergravírozó és lézervágó egy igazán kompakt gép, mely kis helyen is elfér. Így tökéletes és hasznos társa lehet akár a kis lézergravírozó műhelyeknek vagy bemutatótermeknek.

40, 60 és 80W-os CO2 üveg lézercsővel szerelhető, természetesen a Mira 7 lézergép is rendelhető 30W-os RF lézercsővel - így komplexebb feladatokra is ideális. A Mira 7 lézergépnek is alaptartozéka a motorikusan állítható asztalmagasság, mely 150 mm magasságig állítható. Ugyan úgy alaptartozék a dupla munkaasztal – a méhsejtrács asztalt a lágy, puha anyagok vágására érdemes használni, az alumínium bordás munkaasztalt pedig a kemény anyagok vágására javasolt, minimálisra csökkenti a szükséges utómunkát. 

A Mira 7 lézergravírozó és lézervágó megfelel a legmagassabb „Class 1 Laser” biztonsági előírásnak: a lézergép teljesen zárt rendszerű, az összes ajtó zárható, a főkapcsoló kulccsal kapcsolható, megakadályozva az illetéktelenek által bekapcsolást (pl. iskolában).

A többi Mira lézergéphez hasonlóan A Mira 7 lézergravírozó gravírozási sebessége akár 1200 mm/s-t elérheti – 5G-s gyorsulásra képes. A porálló lineáris vezeték zökkenőmentes futást biztosítanak.

Összefoglalva, a Mira 7 egy professzionális lézergravírozó és lézervágó gép. Minőségével, kiemelkedő gyorsaságával és erejével megfelelhet használója legmagasabb elvárásainak.

A Mira 7 lézergravírozó és lézervágó gép előnyei:

Gyorsabb az átlag gépeknél

-          Az egyedi fejlesztésű léptető motoroknak, a kiváló minőségű lineáris vezetékek, valamint Japán csapágyaknak köszönhetően a gép a maga nemében egyedülálló 5G-s gyorsulásra képes – vagyis a gravírozási sebessége akár 1200 mm/s is lehet. Ez 2-3-szor gyorsabb, mint a hasonló kategóriájú gépek lézergravírozási sebessége.

„Clean Pack” technológia

-          A lézergépek egyik fő ellensége a por. A füst és szálló por részecskék lerakódva a lineáris vezetékekre, behatolva a mozgó alkatrészekbe lelassítják a lézergépet, rontanak a lézergravírozás és lézervágás minőségén, illetve tönkre teszik az alkatrészeket. A „Clean Pack” designnak köszönhetően a Mira lézergép sokkal jobban védve van a szálló por és füst káros hatásaitól. Ezáltal a lézergép hatékonyabban dolgozik, ritkábban kell karbantartani.

„All-in-one” Design

-         Az összes lézergravírozónak elengedhetetlen tartozéka a füst elszívó, víz hűtő, valamint kompresszor.  A Mira család lézergépeibe kompakt módon mindezek a gép belsejébe lettek beépítve, igy további helyet spórolva használójának. A lézergépet elegendő csak áramforráshoz csatlakoztatni, bekapcsolni és már használható is.


„Class 1 Laser” lézerosztály

-          A Mira 7 lézergép váza teljesen zárt.  Az összes ajtó, illetve ablak zárható. A főkapcsoló kulccsal ellátott, ezáltal illetéktelenek, illetve hozzá nem értők nem kapcsolhatják be, elkerülve az esetleges sérüléseket. A lézergép ezáltal sokka biztonságosabb.

Multi kommunikáció

-          A Mira 7 lézergravírozó és lézervágó gép nagysebességű multikommunikációs rendszerrel készült. A számítógéphez csatlakoztatható Wi-Fi hálózaton, USB kábellel, LAN hálózaton vagy az adatokat akár pendrive-on is átvihetők a lézergép 128 MB-os memóriájába. Az off-line módnak köszönhetően áramszünetet követően a gép újra indulás után ugyanonnan képes folytatja a munkát.

Hatékony munkaasztal

-          A Mira 7 lézergép alapfelszereltsége az elektromosan emelhető, golyósorsós munkaasztal, mely magassága 150 mm-ig emelhető. A le nyitható első ajtónak köszönhetően hosszabb tárgyak is behelyezhetők a lézergravírozó gépbe. Ugyancsak alapfelszereltség a dupla munkaasztal (méhsejtrács és bordás) melyek minden anyagtípus megmunkálását kényelmessé teszik.

Fókusz könnyedén

-          A modern autófókusszal sosem volt egyszerűbb a megfelelő lézer fókuszpont beállítása. Csak egy gombnyomás a vezérlőben és a gép automatikusan beállítja a megfelelő fókusztávolságot a különböző vastagságú munkadarabokhoz.

Erős és modern váz

-          A váz vastag fémlemezből van gyártva mely nagyon merev, és tartós porfestéssel van ellátva. A design modern, letisztult mely megállja helyét bármely műhelyben vagy bemutatóteremben. A LED belső világítása még mutatósabbá teszi a lézergépet.

 Állványba épített levegő szűrő

-          Fontos odafigyelnünk környezetünkre is – nem hagyhatjuk figyelmen kívül a lézergravírozás és lézervágáskor keletkezett port és füstöt. Ezek a levegőbe kerülő anyagok károsak lehetnek környezetünkre és saját egészségünkre is – ezért javasoljuk a szűrő beszerzését. A kimondottan Mira lézergépeknek tervezett levegőszűrő használatával a keletkezett füst és kellemetlen szagok 99,9% eltávolítható. A levegőszűrő egy állványba került beépítésre, mely természetesen passzol a lézergép stílusához. Így azon felül, hogy a levegő szűrő sem foglal el plusz területet, hiszen egyúttal a lézergép asztalaként is szolgál, még extra tároló helyet is kapunk. 

Tulajdonságok
Munkaterület 700*450 mm
Lézer teljesítmény választható 40W-80W CO2 lézercső, vagy 30W RF léghütéses cső
Gravírozható anyagok Fa, plexi, műanyag, gumi, papír, bőr, üveg, szinte az összes nemfém anyag. Fémek speciális segédanyag segítségével gravírozhatóak.
Munka asztal típusa Méhsejtrács és bordás
Vágható anyagok Fa, plexi, műanyag, gumi, papír, bőr, textil
Méretek 1100*845*480 mm
Súly 158 kg
Pontosság 0,01 mm
Szoftvere RDWorks
Hálózati feszültség 220-240V, 50Hz
Garancia Gépre 1 év, lézercsőre 6 hónap
Tartozékok
Füst elszívó Beépített, alap tartozék
Levegőfújó kompresszor Beépített, alap tartozék
Lézer pointer (Red dot) Alap tartozék
Állítható magasságú munkaasztal Alaptartozék, 150 mm
Forgató Rendelhető
Ipari vízhűtő Beépített, alap tartozék

Értékeld

Megjegyzés: HTML formázás nem lehetséges!
Kapcsolódó termékek