Brand: CrumbTech
Product Code: Crumbtech Mira 5
Availability: In Stock
1,485,000 Ft + TAX
Gross: 1,885,950 Ft

Available Options

Crumbtech Mira lézergravírozó és lézer vágó gép az AEON Laser legújabb fejlesztésű gépe. Kompakt, modern, letisztult külsővel, high-tech belsővel.  

A MIRA5 egy kis asztali lézergravírozó és lézervágó gép, a munkaterülete 500 * 300 mm. Beépített vízhűtővel, elszívóval, valamint levegőfújó kompresszorral, rendelkezik, megtartva kompakt, tiszta és modern kinézetét. A lézergép kis mérete miatt hobby modellként kisebb, rövidebb munkákhoz ajánljuk, vagy otthoni használatra. Kompakt kialakításának és kis méretének köszönhetően kisebb műhelyek, bemutatótermek tökéletes választás.

A Mira 5 lézergép leginkább lézergravírozásra lett fejlesztve, méhsejtrács munkaasztallal szállítjuk, illetve kis erősségű lézercsővel szereljük (választható 40-60W, vagy 30W RF). Ez viszont nem azt jelenti, hogy vágásra nem használható a lézergravírozó. A vékonyabb, 4-5 mm-es rétegelt falemez, plexi, műanyag, papír tökéletesen vágható a lézergéppel.  A 30W RF léghűtéses cső kimondottan lézergravírozáshoz nagyszerű választás.

Minden Mira lézergravírozó és lézervágó gép alaptartozéka a 100 mm-ig állítható magasságú munkaasztal, így a vastagabb anyagok lézergravírozása is egyszerűen megoldható.

Az egyedi fejlesztésű léptető motoroknak, a kiváló minőségű lineáris vezetékek, valamint csapágyaknak köszönhetően a gép a maga nemében egyedülálló 5G-s gyorsulásra képes – vagyis a gravírozási sebessége akár 1200 mm/s is lehet. Ez 2-3-szor gyorsabb, mint a hasonló kategóriájú gépek lézergravírozási sebessége.

Kis mérete ellenére nagyon masszív és stabil vázzal rendelkezik (a gép súlya 105 kg)  – ami a nagy sebességű gravírozás és vágás eléréséhez ugyanúgy egy nagyon fontos alapfeltétel.

Az összes mozgó alkatrész, a lineáris vezetékek alumínium profillal vannak védve a lerakodó részecskék, a füst és a szálló por ellen a lézergravírozó gép hosszabb élettartama, pontos és hibátlan működésé érdekében. 

Properties
Working area 500*300 mm
Laser power választható 40W-60W CO2 lézercső, vagy 30W RF léghütéses cső
Engravable matarials Wood, plexi, plastic, rubber, paper, leather, glass and the most of non metal materials. Metals can be engraved with special marking solution.
cutable materials Wood, plexi, plastic, rubber, paper, leather, textile
Working bed type Honeycomb
Dimensions 900*710*430 mm
Weight 105 kg
Accuracy 0,01 mm
Software RDWorks
Supply voltage 220-240V, 50Hz
Warranty 2 years for machine, 6 months to laser tube
Accessories
Fume extractor Built in, standard accessory
Air compressor Built in, standard accessory
Red dot pointer Standard accessory
Up/down working bed Standard accessory
Rotary device Optional
Water chiller Built in, standard accessory

Write a review

Note: HTML is not translated!