A Crumbtech a Crumbs Group Kft.  tagjaként CNC lézergravírozó és lézer vágó, CNC marógépek, UV nyomtatók (és nem csak) forgalmazásáért és szervizeléséért felelős.

Több évet eltöltve a CNC marás, lézervágás és lézergravírozás világában jelentős tapasztalatra és tudásra tettünk szert a gépekkel kapcsolatban. Emiatt biztosak vagyunk abban, hogy ügyfeleinknek a legmegfelelőbb megoldásokat és gépeket tudjuk kínálni, legyen szó egy kezdő vállalkozásról vagy már egy több éve a szakmájában tevékenykedő cégről.

Amennyiben szeretnél lézergravírozással és/vagy vágással, marással foglalkozni – vagy UV nyomtatással, szublimálással tennéd egyedivé termékeidet, vagy csak bélyegzőkészítéssel foglalkoznál – segítünk eligazodni az elérhető gép rengetegben. Ha tanácstalan vagy bízd rá magad tapasztalt kollégáinkra. Segítünk abban dönteni, hogy a Te igényeidnek a legmegfelelőbb gépbe fektess, amely hosszú éveken keresztül megbízhatóan szolgálni fog téged.

Gépjeink szervizelését és javítását folyamatosan, a garancia lejárata után is rövid határidővel vállaljuk. Ugyanúgy a csere és pót alkatrészek ellátását a szavatossági idő letelte után is biztosítjuk.

Ne feledd: Belevágnál? Mutatjuk az utat!